Werkwijze

Intake

Bij een eerste kennismakingsgesprek stellen wij onze organisatie voor en graag leren wij uw bedrijf kennen. Beschouw ons als uw persoonlijke adviseur, inkoper en coördinator. Uw wensen inspireren ons te komen tot een optimale dienstverlening en het leveren van de best mogelijke kwaliteit. Indien u van onze expertise gebruik wilt maken dan werken we als volgt:

Inventarisatie

Maatwerk betekent dat we uw wensen vertalen naar een interieur waarin u zich aangenaam voelt. Naar aanleiding van bouwtekeningen en bestek bespreken wij uw aanvullende wensen en individuele smaak. Wij verrassen u met interieuroplossingen die praktisch, doordacht, fraai en flexibel zijn; volledig afgestemd op uw wensen als toekomstige gebruiker.

Plan van aanpak

U bereidt zich voor op de nieuwe inrichting in de wetenschap dat Technodesign Vastgoedinrichting uw interieur volledig verzorgt en ‘Turn-key’ oplevert. In overleg met u wordt een plan van aanpak opgesteld, zodat u inzicht heeft in fasering, planning, beslismomenten en het resultaat. Indien wenselijk kunt u middels 3D impressies alvast een kijkje nemen in uw toekomstige interieur.

Begroting

Daarnaast ontvangt u van ons een kostenspecificatie. Transparant zodat u precies kunt zien hoe de kosten zijn opgebouwd en waar u aan begint. Op basis van deze specificatie volgt de vaste aanneemsom. Geen nare verrassingen maar een duidelijke kostenverloop, ook bij tussentijdse wijzigingen.

Realisatie

Bij realisatie door Technodesign Vastgoedinrichting is er van start tot oplevering contact met u over het projectplan en uw wensen. U kiest voor een uitvoering in stijl, wij zorgen voor elk detail en doen geen afbreuk aan kwaliteit.

werkwijze