Skip to content

INRICHTEN


Een succesvolle verbouwing vergt veel voorbereiding, vakkundige kennis en een reële planning. Vastgoedinrichting by Technodesign is dé specialist op dit gebied.

“Jouw persoonlijke adviseur, inkoper en coördinator.”

Onder tot boven en van links naar rechts, overal houden we rekening mee. Samen streven naar het beste eindresultaat.

WANDEN

Een standaard fenomeen in de meeste kantoorpanden is de welbekende kantoortuin. Een open ruimte waar men gemakkelijk kan communiceren en waar je op efficiënte wijze meerdere werkplekken kunt inrichten.

Echter, het einde is nabij voor dit bos aan bureaus. De anderhalve-meter-economie vereist creatieve oplossingen om te zorgen dat mensen alsnog veilig, gezond en effectief hun werk kunnen doen. Eén manier om dit te bereiken is om op strategische wijze een ruimte op te delen.

Hiervoor bieden wij meerdere typen wanden aan, van glas tot gips en van vast tot verplaatsbaar. Meer weten? Scroll verder en bekijk de vier wanden die wij toepassen of klik op de knop voor een kort overzicht.

Wanden

Glaswand

De ideale wand voor een open werkplek. Clear head, open mind.

Er valt te kiezen uit twee verschillende typen glaswanden: de TD-3000 van 25 of 30mm dik, of de TD-ClearView van 100mm dik. Bij beide systemen draait het om plafondhoge panelen van gehard, gelaagd of akoestisch gelaagd glas. De aluminium profielen worden rechtstreeks aan de vloer en het plafond gemonteerd. Vervolgens worden de glazen panelen aan elkaar verbonden middels een kitnaad of transparante VHB tape.

Glaswand

Wanden

Monobloc

Glaswanden kunnen ook worden opgebouwd uit elementen van het zogenaamde monobloc type. Deze elementen zijn te produceren in diverse maten en kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. Net als bij een systeemwand gaat dit snel, eenvoudig en flexibel.

De ruiten kunnen aan de binnen- en buitenzijde worden voorzien van een transparante folie, eventueel gecombineerd met je logo, om meer privacy te creëeren in het kantoor.

Monobloc Wand

Wanden

Systeemwand

Dit is een verplaatsbare, niet-dragende, geluidsisolerende tussenwand die eenvoudig kan worden gemonteerd, gedemonteerd en verplaatst indien nodig. Deze wand wordt aan beide kanten voorzien van gipspanelen die afgewerkt kunnen worden met wandvinyl, linnen, gemelamineerde spaanplaat of een gemoffelde staalplaat.

In systeemwanden kunnen eenvoudig glaselementen, kozijnen en deuren worden verwerkt naar wens. Iedere systeemwand produceren we in eigen huis waardoor we zeer snel kunnen leveren.

Systeemwand

Wanden

Metal Stud

Een metal stud wand begint met een frame van stalen profielen. Op dit frame worden aan de buitenkant gipspanelen aangebracht en daar tussenin komt isolatie in de vorm van een glaswoltegel. Hierdoor zijn deze wanden niet alleen (geluids) isolerend, maar zelfs brandvertragend. Dit verhoogt de veiligheid dus ook.

De naden van de gipsplaten worden na montage weggewerkt. Naderhand kan de wand dus worden afgewerkt op elke mogelijke manier door een stukadoor of schilder.

Metal Stud Wand

VLOEREN

Een harde of zachte vloer? Jij kunt kiezen uit diverse kleuren en patronen.

De vloeren waar wij mee werken zijn gemaakt voor veel verkeer. Wij vinden het belangrijk dat het slijtvast is en gemakkelijk te onderhouden. Met de juiste ondervloer is het mogelijk om het beter te isoleren, vloerverwarming aan te leggen en/of extra geluiddemping.

Vloeren

Tapijt

Tapijtvloeren zijn beschikbaar in meerdere types en prijsklasses. Voor de omstandigheden van een kantoor adviseren wij slijtvast projecttapijt, zodat zowel mensen als meubilair mobiel kunnen zijn.

Met name voor vergaderzalen en/of presentatieruimten is de esthetiek van belang. Hier kan tapijt een warme, luxe sfeer creëren.

Tapijtvloer

Vloeren

PVC

PVC stroken kunnen worden geproduceerd in diverse kleuren, patronen en stijlen. Hun modulaire ontwerp biedt eindeloze ontwerpmogelijkheden. Een PVC vloer kan specifiek worden gemaakt voor zwaar verkeer of juist voor snelle renovatie.

De stroken zijn behandeld met oppervlaktebescherming voor gemakkelijk onderhoud en om extra bestendig te zijn tegen krassen, strepen en vlekken.

PVC Vloer

PLAFONDS

Plafonds spelen een passieve maar cruciale rol in je kantoor. Ze bieden plek voor veel functionele verlichting en verbergen daarnaast ook bijvoorbeeld tal van leidingen en bedrading. Zelfs de akoestiek en brandwerendheid van een ruimte kan mede worden bepaald door het juiste plafond. De functionaliteit en toegevoegde waarde van een goed plafond kan moeilijk worden overschat.

Vervolgens is er natuurlijk ook nog het esthetische aspect om rekening mee te houden. De verdeling van de ingewerkte verlichting en de kleur en textuur van het plafond bepalen veel aan de sfeer en uitstraling van je kantoor.

INTERIEUR

Van 0 tot 100%: jouw project is gerealiseerd, opgeleverd en startklaar.

Van wanden, vloeren, plafonds, stoelen en gordijnen tot de fruitschalen aan toe. Overal is rekening mee gehouden. Zelfs het koffiezetapparaat om jouw dag goed van start te laten gaan.

Raambekleding: mensen ervaren graag daglicht. We willen ons allemaal comfortabel voelen in een ruimte. Wij adviseren je graag over de diverse kwaliteiten en mogelijkheden die wij aanbieden.

Verlichting: goede verlichting is een must voor een prettige werkomgeving. Wij voorzien klanten graag van duurzame en energiezuinige ledverlichting. Door middel van een lichtplan kunnen wij samen een optimale beleving realiseren. 

Inrichting: de inrichting is belangrijk voor iedere kantoorruimte. Het is het visitekaartje wat je afgeeft. Wij kunnen je kantoorpand volledig gemeubileerd naar wens inrichten. Denk hierbij aan elektrisch verstelbare zit-sta bureau’s, bureaustoelen, kasten, etc.

BUREAU/STOEL

We doen onze naam eer aan. Vastgoedinrichting by Technodesign zorgt voor een complete inrichting met kantoormeubilair. We maken gebruik van diverse mogelijkheden om het op kantoor zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken.

Denk bijvoorbeeld aan elektrisch verstelbare zit-/sta-bureaus en bureaustoelen in diverse kleuren en modellen. Wij willen een zo compleet mogelijk pakket voor jouw kantoor verzorgen.

ACOUSTIC BOOTHS

De werkplek van tegenwoordig wordt gekenmerkt door haar functionaliteit en flexibiliteit. Om hieraan tegemoet te komen is er de Acoustic Booth. Dit zijn verplaatsbare werkruimtes met geluidsdempende wanden. Je kunt hier dus in alle rust werken of telefoontjes plegen. Het modulaire ontwerp maakt dat het systeem uit te breiden is, zodat je zelfs meerdere mensen kunt accommoderen.

Daarnaast zijn deze booths voorzien van allerlei gave en handige technische snufjes. Denk bijvoorbeeld aan geautomatiseerde luchtcirculatie, intelligente LED-verlichting, stopcontacten, USB-poorten en een smart wall met 4K touch screen beeldschermen. Oftewel: het heeft alles wat je maar nodig hebt om ongestoord door te kunnen werken.